Αρχική Σελίδα

Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Οι ευχαριστίες για το σας καθοδηγούν ευγενικά όταν επίσκεψη Κίνα. Επίσης συμπαθώ το σχέδιο κλειδαριών σας και η ποιότητα, αυτό θα είναι συμπαθητική να συνεργαστεί με σας!

—— Ehab Hatem

Πολύ συμπαθητικός να έχει έναν έναν τέτοιους καλούς φίλο και έναν συνέταιρο. Ελπίδα θα μπορούσαμε να κάνουμε το φωτεινότερο μέλλον στο επαγγελματικό ταξίδι μας.

—— Vivek

Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε τα αγαθά σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα των κλειδαριών πορτών τμημάτων σας.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

    Η ηλεκτρονική κλειδαριά πορτών περνά τις παγκόσμιες πιό αυστηρές ΗΠΑ στρατιωτικό τυποποιημένο BHMA δοκιμή 800.000 ζωής, και μπορεί να περάσει το ευρωπαϊκό CE, την αμερικανική FCC, το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό πυρκαγιάς και άλλες απαιτήσεις ελέγχου.

    Κάθε προϊόν υποβάλλεται σε εκατοντάδες των χρόνων που εξετάζουν πρίν αφήνει το εργοστάσιο μέχρι κανένα μικρότερο πρόβλημα. Το τμήμα πωλήσεων θα ανιχνεύσει περισσότερες από τρεις φορές πριν από την αποστολή για κάθε προϊόν, η ανίχνευση μέσω έπειτα της συσκευασίας μπορεί παράδοση, η συσκευασία είναι επίσης πολύ επαγγελματική διαδικασία για να σιγουρευτεί την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sunny Mai

Τηλ.:: 13824477816

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)