Αρχική Σελίδα Νέα

Λύσεις περιοχής γραφείων

Αναθεωρήσεις πελατών
Οι ευχαριστίες για το σας καθοδηγούν ευγενικά όταν επίσκεψη Κίνα. Επίσης συμπαθώ το σχέδιο κλειδαριών σας και η ποιότητα, αυτό θα είναι συμπαθητική να συνεργαστεί με σας!

—— Ehab Hatem

Πολύ συμπαθητικός να έχει έναν έναν τέτοιους καλούς φίλο και έναν συνέταιρο. Ελπίδα θα μπορούσαμε να κάνουμε το φωτεινότερο μέλλον στο επαγγελματικό ταξίδι μας.

—— Vivek

Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε τα αγαθά σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα των κλειδαριών πορτών τμημάτων σας.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Λύσεις περιοχής γραφείων
Λύσεις περιοχής γραφείων

Τα προϊόντα μας έχουν παράσχει επιτυχώς τις περιεκτικές λύσεις για πολλά γραφεία και κτήρια σε όλο τον κόσμο.

 

Η σειρά ηλεκτρονικών κλειδαριών πορτών της Co. ηλεκτρονικής Panwei, ΕΠΕ μπορεί πλήρως να ικανοποιήσει τις ανάγκες του γραφείου και των χτίζοντας χρηστών. Σε απευθείας σύνδεση λειτουργία της κλειδαριάς πορτών, υποστήριξη για Bluetooth, κωδικός πρόσβασης, μαγνητική κάρτα για να ανοίξει την πόρτα, ηλεκτρονικό κλειδί για να πραγματοποιήσει APP τη διαχείριση μέσω των στοιχείων δικτύων, σε πραγματικό χρόνο σε απευθείας σύνδεση βασική μετάδοση, πολλών χρηστών έγκριση.

 

οδηγούμε πάντα την πιό προηγμένη τεχνολογία καινοτομίας κλειδαριών πορτών, που παρέχει το πιό υψηλό επίπεδο για το γραφείο και που χτίζει την ικανοποίηση και την ευκολία.

Χρόνος μπαρ : 2019-07-09 16:08:35 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sunny Mai

Τηλ.:: 13824477816

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)