Αρχική Σελίδα

Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd. Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Οι ευχαριστίες για το σας καθοδηγούν ευγενικά όταν επίσκεψη Κίνα. Επίσης συμπαθώ το σχέδιο κλειδαριών σας και η ποιότητα, αυτό θα είναι συμπαθητική να συνεργαστεί με σας!

—— Ehab Hatem

Πολύ συμπαθητικός να έχει έναν έναν τέτοιους καλούς φίλο και έναν συνέταιρο. Ελπίδα θα μπορούσαμε να κάνουμε το φωτεινότερο μέλλον στο επαγγελματικό ταξίδι μας.

—— Vivek

Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε τα αγαθά σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα των κλειδαριών πορτών τμημάτων σας.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

      Το Paniwei έχει εμμείνει πάντα στην αρχή του οφέλους πελατών πρώτα, είναι ικανοποίηση πελατών όπως ο στόχος, έχει αναγνωριστεί από τις εσωτερικές και ξένες επικοινωνίες, την ευφυή ασφάλεια, τις ευφυείς κλειδαριές πορτών και άλλες βιομηχανίες, και γίνεται ενισχυτικός προμηθευτής των ηλεκτρονικών έξυπνων κλειδαριών πορτών υψηλών σημείων.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Τα κύρια προϊόντα του Paniwei είναι: οι έξυπνες κλειδαριές πορτών, κλειδαριές πορτών ξενοδοχείων, κλειδαριές κώδικα διαμερισμάτων, δικτυωμένες κλειδαριές πορτών, έξυπνος διακόπτης δύναμης, έξυπνες ενισχυτικές υπηρεσίες ξενοδοχείων, η επιχείρηση έχουν μια πλήρη ανάπτυξη προϊόντος και η κατασκευαστική ομάδα φορμών, μπορεί να παρέχει στους πελάτες μια γρήγορη υπηρεσία του /OEM ODM.

   

   

  Ευφυής πόρτα που κλειδώνει την ανοικτή φόρμα
  Επεξεργαμένος στη μηχανή και ενισχυτικός εξοπλισμός υψηλής ακρίβειας

   

  Λεπτή κατασκευή, υψηλή ακρίβεια
  Μετά από τα έτη τεχνικών συσσώρευσης και σημαντικής ανακάλυψης, λειότητα γωνίας καθαρίσματος ακρών επεξεργασίας εξαιρετικά-καθρεφτών (Ra0.13) την έξοχη λεπτή 0.007mm) ((0.001mm), το βάθος πλάτους αυλακώσεων (0.09mm) (2.0mm), το κ.λπ., το περιβάλλον επεξεργασίας είναι σε μια σταθερή θερμοκρασία.


  Αυξήστε τη ζωή υπηρεσιών
  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται από την επιχείρηση είναι: Datong, Ιαπωνία Hitachi, Ελβετία. Προηγμένη κενή επεξεργασία, δευτεροβάθμια μετρίαση, εξαιρετικά-βαθιά ψύξη, και εξαιρετικά-κρύα επεξεργασία.


  Μεγάλης ακρίβειας επεξεργασία
  Ο εξοπλισμός εξαιρετικά-ακρίβειας όπως η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Ελβετία, σχεδίαση κ.λπ. (erowa) ολοκληρώνει κάθε γυαλισμένη διαδικασία επεξεργασίας ρυζιού.


  Έλεγχος υπηρεσιών παράδοσης
  Η επιχείρηση χρησιμοποιεί τη διαχείριση λογισμικού λειτουργίας συστημάτων (cErp), σε πραγματικό χρόνο καταδίωξη κώδικα φραγμών αποσπασμάτων, σαφές τμήμα της εργασίας, η γενική διαδικασία παραγωγής μπορεί να ελεγχθεί. Τα τμήματα διαδικασίας μπορούν να ακολουθηθούν για να εκπληρώσουν σαφώς τις ανάγκες πελατών.

   

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

   

 • Ε & Α

  Η Co. ηλεκτρονικής Paniwei Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2010. Η επιχείρηση ενσωματώνει το σχέδιο προϊόντων, τη φόρμα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία σε μια περιεκτική κατασκευαστική επιχείρηση.

   

   

  9 διαδικασίες Panwei

   

  Ομάδα Ε&Α
  Το σχέδιο είναι η πηγή ποιότητας, ομάδα σχεδιαστών, έξυπνο σχέδιο κλειδαριών για περισσότερο από 10 έτη, από την εμφάνιση προϊόντων, την εσωτερική δομή, φόρμα προϊόντων στο σχέδιο Ε&Α ηλεκτρονικής προγράμματος, δοκίμασε τη συσσώρευση και την πτώση εμπειρίας περισσότερων από 100 προϊόντων, και ερευνά συνεχώς τις νέες καινοτομίες και τις εφαρμογές υλικών στον τομέα των έξυπνων κλειδαριών, των νέων τεχνολογιών και των νέων τεχνολογιών.

   

  Δοκιμή επιθεώρησης
  Περισσότερα από 40 είδη ειδικού ευφυούς εξοπλισμού ανίχνευσης κλειδαριών, περισσότερα από 100 είδη μέτρησης των εργαλείων, 300.000 πάγκοι προσομοίωσης, συνεχής δοκιμή κούρασης, έτσι ώστε κάθε αντίστροφες σχέδιο και κατασκευή κλειδαριών είναι αξιόπιστα

   

  Παραγωγή φορμών

  • 10 έτη δοκιμάζουν των die-casting φορμών στην κατασκευή αργιλίου των κραμάτων και κραμάτων ψευδάργυρου, του κέντρου επεξεργασίας φορμών, EDM, της κοπής καλωδίων, rocker του τρυπανιού και άλλου πλήρους εξοπλισμού κατασκευής φορμών, με την πίεση
  • Ετήσια ικανότητα παραγωγής 600 συνόλων φορμών ρίψεων


  Διαδικασία ρίψεων κύβων κραμάτων αργιλίου και κραμάτων ψευδάργυρου

  • 16 έτη εμπειρίας die-casting του κράματος αργιλίου και του κράματος ψευδάργυρου, 11 σύνολα 50 τόνου σε 800 die-casting μηχανές τόνου, die-casting προϊόντα που καλύπτουν τις κλειδαριές, μέρη αυτοκινήτου
  • Τα μέρη υψηλών προτύπων όπως τα μέρη ανελκυστήρων, η ετήσια ικανότητα παραγωγής τα μέρη είναι 5,5 εκατομμύρια


  Ακρίβεια υλικού

  • Η εφαρμογή του αυτόματου εξοπλισμού επεξεργασίας υλικού όπως CNC το τρυπώντας με τρυπάνι κέντρο, CNC η μηχανή άλεσης και CNC ο τόρνος είναι ιδιαίτερα αποδοτική και ακριβής.
  • Μεγάλης ακρίβειας διαδικασία κατεργασίας με το ευφυές λάθος επεξεργασίας μερών υλικού κλειδαριών μόνο 0.01mm


  Διαδικασία στίλβωσης

  • 32 έτη τεχνολογίας στίλβωσης και συσσώρευσης εμπειρίας, αφήνουν το αντίστροφο να καταλάβει βαθειά την ουσία της διαδικασίας
  • Μέχρι 8 γυαλίζοντας βήματα και 3 επιθεωρήσεις διαδικασίας εξασφαλίζουν ότι κάθε γυαλισμένο κομμάτι προς κατεργασία είναι ομαλό και φωτεινό, τόσο φωτεινός όσο ένας καθρέφτης


  Διαδικασία επένδυσης
  32 έτη διαδικασίας επιχειρηματικής ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, 9 αυτόματες ηλεκτρικές κρεμώντας γραμμές επένδυσης, προηγμένο του περιβάλλοντος σύστημα επεξεργασίας λυμάτων προστασίας ανεξάρτητο, επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση μέρη με μια ετήσια παραγωγή 70.000 τόνων, που φθάνει στα πρότυπα αυτοκινητοβιομηχανίας IS016949 - το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, συνοδεία η εμφάνιση της ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης επεξεργάζεται και ικανότητα για τις έξυπνες κλειδαριές.


  Ηλεκτρονική προγράμματος
  Πλήρως αυτόματο διαδικασίας παραγωγής τσιπ πινάκων κυκλωμάτων αποδοτικού και σταθερού ευφυές κλειδαριών λειτουργίας πρόγραμμα, εξαιρετικά-ευρύ περιβάλλον εφαρμογής -25°C-60°C, κατάλληλο για 98% των παγκόσμιων κατοικήσιμων περιοχών


  Γραμμή συνελεύσεων κλειδαριών
  dustproof αντιστατικό κατάστημα συνελεύσεων 1200 τετραγωνικών μέτρων, αυτόματη περιστροφική γραμμή συνελεύσεων, διαδικασία συνελεύσεων βημάτων, ευφυής αποδοτικότητα 70 δευτερόλεπτα/λαβή συνελεύσεων κλειδαριών.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

   

  Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Panwei Electronic Technology Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sunny Mai

Τηλ.:: 13824477816

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)